
پا پرانتزی یا ژنووارم چیست
دسترسی سریع
پا پرانتزی یا ژنووارم چیست
قصد داریم در این مقاله در رابطه با پا پرانتزی صحبت کنیم . پا پرانتزی یا ژنووارم چیست؟ علل ایجاد پا پرانتزی یا ژنووارم چیست؟ آیا این بیماری ریشه در کودکی فرد دارد؟ ایا پا پرانتزی یک بیماری ارثی است یا خیر؟ راه های درمان پا پرانتزی یا ژنووارم چیست؟
برای دریافت پاسخ به این سوالات شما میتوانید در این مقاله همراه ما باشید.
پا پرانتزی چه نوع بیماری است؟
پا پرانتزی یا ژنووارم معمولا انحراف محورمیکال اندام تحتانی میتواند باشد. این بیماری دارای علل مختلف است که ما در ادامه این مقاله چند تا از این دلایل را به شما همراهان عزیز بیان خواهیم کرد.
- یکی ازعلت های شایع آن علل ارثی و ژنتیکی در افراد است. در واقع کسانی که در خانواده سابقه ارثی این بیماری را دارند. احتمال دارد که این اتفاق برایشان به وجود آید.
- از علل دیگر این بیماری اختلال در رشد افراد یا بیماری بلانت است.
- از دلایل دیگر این بیماری کیست هایی است که در استخوان پا ممکن است به وجود آید.
- بیماری های رماتیسمی
- مصرف کورتون به مدت طولانی برای درمان برخی از بیماری ها همانند بیماری رماتیسم
- ایجاد پوکی استخوان به دلایل متعدد از جمله مصرف زیاد داروهایی همانند کورتون
تمامی این دلایل ممکن است در مدت زمان طولانی فرد را دچار بیماری پا پرانتزی بکند.

پا پرانتزی یا ژنووارم چیست
چه کسانی مستعد مبتلا شدن به پا پرانتزی هستند؟
کسانی که ورزشکار حرفه ایی هستند. و ورزش های جهشی و پرشی زیادی را در طول روز یا ماه باید انجام دهند. مستعد این بیماری هستند.
افرادی که مبتلا به راشیتیسم یا نرمی استخوان هستند. ممکن است مبتلا به بیماری پا پرانتزی هم در آینده شوند.
عوارض پا پرانتزی یا ژنووارم چیست؟
بیماری ژنووارم میتواند مشکلاتی را برای مفصل زانو فرد به وجود آورد. و همچنین میتواند مشکلاتی را برای سایر نقاط بدن به وجود آورد.
- از جمله مشکلاتی که میتواند برای زانو به وجود آورد آرتروز زودرس است. به دلیل اینکه فشار به صورت نا متقارن به مفصل زانو وارد خواهد شد. و همین امر باعث میشود که غضروف های داخلی زانو دچار ساییدگی شوند. و بیمار دچار ارتروز زودرس زانو شود.
- همچنین به دلیل فشار نا متعارفی که به زانو وارد میشود. ممکن است این فشار دچار پارگی زودرس مینیسک فرد شود. و درنتیجه دچارناپایداری زانو فرد شود.
- از عوارض دیگری که پا پرانتزی برای فرد دارد. به دلیل اینکه محورمیکانیمال بدن د رمحدوده نرمال قرار ندارد. همین امر باعث خواهد شد که به مچ پا افرادی که درگیر بیماری پا پرانتزی هستند فشار وارد شود. و زمانی که فشار به مچ پا وارد شود. التهاب ایجاد خواهد شد و مشکلاتی را برای مچ پا به وجود خواهد اورد.
- ایجاد درد در هنگام راه رفتن را برای بیمار به وجود خواهد آورد. که همین ایجاد درد باعث خلل در زندگی روزمره افراد است. که این به خودی خود امری ناخوشایندی محسوب خواهد شد. وافراد را با نارضایتی زیادی روبه رو خواهد کرد.
———————————————————–
راه های ارتباطی با دکتر مجید قربان زاده
پیج اینستاگرام دکتر مجید قربان زاده
کانال آپارات دکتر مجید قربان زاده
کانال نماشا دکتر مجید قربان زاده
———————————————————–
سلام و خسته نباشید
اقای دکتر عزیز دوره نقاهت این عمل چند روزه است ؟
سلام وعرض ادب
اقای دکتر کودکان زیر 15 سال هم می توانند این عمل را انجام دهند ؟
[…] علمی پای پرانتزی ژنو والگوم […]
[…] عضلات ساق پا ممکن است باعث صافی کف پا شود. نمونه مشابه ژنو والگوم است که به نام زانوهای ضربه ای نیز شناخته می شود، که […]